Atakan Aksan - Okul Müdürü

1973 Yozgat Sarıkaya doğumluyum. İlkokulu Keçiören Çizmeci İlkokulu´nda, ortaokulu Hüseyin Güllüoğlu Ortaokulu´nda, liseyi İskitler Meslek Lisesi´nde okudum. Yüksek öğrenimimi Gazi Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği´nde yaptıktan sonra Yüksek Lisansımı  2023 yılında Kütahya Dumlupınar Üniversitesi´nde tamamladım.

Evli ve iki çocuk babasıyım.

1998 yılında aktif olarak güreşe başladım. Bu sporda defalarca milli sporcu ünvanı aldım. Üniversite eğitimimi 1997 yılında bitirmem akabinde Milli Sporcu olmam nedeniyle askerliğimi Ankara Etimesgut K.K.K. Türk Gücü komutanlığında ifa ettim.

Askerliğimi tamamladıktan sonra Ankara Gölbaşı İlçesinde Beden Eğitimi Öğretmeni olarak atandım. Burada 3 yıl çalıştıktan sonra 23 Nisan Ortaokulu´na geçtim. 2001-2014 yılları arasında bu okulda görev yaptım. 2014-2023 yılları arasında bu okulda Okul Müdürü olarak çalıştıktan sonra 2023 yılında Kalaba İmam Hatip Ortaokulu´na Yeniden Görevlendirme kapsamında Okul Müdürü olarak görevlendirildim.

2011 yılında Polonya´da yapılan Veteranlar Grekoromen Güreş Dünya Müsabakasında Dünya 3. oldum. Amatör olarak aktif spor hayatıma devam etmekteyim.

(312) 314 1728 Eposta